Inchide meniu

Bursa de stocuri, cui se adreseaza si beneficii

Inainte de toate trebuie clar inteles ca Bursa de stocuri este un mediu online ce deschide o noua piata a tranzactionarii de stocuri intre persoane juridice.
Aceasta platforma de business2business(B2B) poate fi un instrument foarte util afacerii dumneavoastra daca este folosit in mod corespunzator.

 

Cui se adreseaza?


Bursa de stocuri se adreseaza oricarei societati, persoane juridice, ce are lichidari de stocuri, produse mereu pe stoc sau mici surplusuri ce doreste sa la vanda, cat si celor care intentioneaza sa cumpere stocuri sau produse en-gros la preturi convenabile.
Mai mult decat atat, fiind bazata pe cerere si oferta, Bursa de stocuri poate fi utilizata cu succes si de catre cei care doresc sa genereze profituri doar prin achizitionarea de stocuri si revanzarea acestora la momentul oportun castigului.


Ce beneficii aduce?

 

Utilizarea Bursei de stocuri va genereaza venit si profit! Printr-o expunere foarte buna in motoarele de cautare si alte directoare partenere face ca anunturile dumneavoastra sa fie vizibile in mediul online si usor de accesat de catre potentiali clienti, lucru ce determina o circulatie cat mai buna a stocurilor si un flux continuu al acestora.
Mai mult decat atat prin Bursa de stocuri puteti descoperi si intra in contact cu noi colaboratori din domenii adiacente.