Inchide meniu

Stocuri

Consideram stocuri acele produse ce sunt constant stocate intr-o cantitate minima ce poate satisface cerintele pietei, cat si acele produse ce exced numarul dorit sau targetat, in cazul productiei, denumite si surplus de stocuri.
Bineinteles, la baza definitiei clasice, intra si serviciile ca fiind stocuri, acelea ce au ca finalitate transformarea lor in bunuri banesti, dar pe Bursa de Stocuri ne adresam strict persoanelor juridice ce au stocuri ca si
produse(finite, prefabricate, materie prima, s.a.m.d)
Facem acest lucru intrucat nu dorim ca acest site sa fie un amestec de produse si servicii, dorim sa fie o piata online cu produse ce sunt pe stoc, ce pot fi stocate, mutate dintr-o parte in alta, vandute si revandute.

Prin prisma aceasta si dintr-un anume punct de vedere, ne adresam totodata si prestatorilor de servicii, spre exemplu firmele de constructii vor avea nevoie intotodeauna de materiale de constructii sau firmele ce ofera servicii de
publicitate au mereu nevoie de aparatura, utilaje si materia prima necesara domeniului lor de activiate si exemplele pot continua.

De aceea, pentru buna desfasurare a tranzactiilor, va rugam ca in cadrul acestui site sa tranzactionati strict stocuri de produse.